Wednesday, 7 June 2017

Buat baik dibalas baik?

BULLSHIT MAN. ITU SEMUA BULLSHIT.

Orang kata buat baik dibalas baik, meskipun orang tu yang buat palat banyak kali kat kau. Tapi kau pilih untuk diam seribu bahasa sebab kau tau what goes around comes around. That is life you have to deal with it. In my case, it is different. Talk shit or being an asshole towards me i will hit you back like the way you did to me. Simple as ABC.

Betul kata orang, susah betul nak satisfy other people. Buat la baik macam mana sekalipun at the end dia balas kita macam pundek ko tau. Been there, done that bro. Kalau ada award untuk orang yang bersabar, mungkin aku akan menang award tu. Buat baik berpada pada la, nanti makan diri. Bersabar pun ada limit, kalau dah overlimit tu memang kena kau. Sorry not sorry la. Jangan ingat kau sorang je ada feelings. Kena fikir berapa juta orang dalam dunia ni mungkin dah beyond that juta pun ada perasaan juga. Jangan nak fikir kau sorang je yang betul.

Penat kalau macam ni hari hari. Nak tipu perasaan tu tak boleh sebab taknak benda lama terjadi balik. Mungkin ini yang terbaik. Who knows. STOP MAKING PEOPLE FEEL BAD LIKE THEY HAVE DONE SOMETHING WRONG AT YOU BUT ACTUALLY THEY DONT. Ini rasa yang paling sial sekali kau tau tak? Tolong la, jangan uji tahap kesabaran time bulan romdon. While im trying to be nice, you should be graretful cause i usually dont act so nice with people like u :)

Keras kepala. ego nak mampus macam kau sorang ada ego babi tu. Kau fikir aku takda? Aku boleh berlagak ego dengan kau sampai mampus. If you want me to. Since you apologized me entah ikhlas entah tak, aku terima dengan hati terbuka sebab apa? Sebab aku bersabar bodoh.

Aku perempuan jenis profesional. Im not gonna perli you in socmed. That is not my fucking style. Macam budak budak yang often bergaduh dengan partner sendiri and yep, mengadu kat socmed. Maki maki and retweet benda bodoh yang related dengan situation dia on that time. Umur dah banyak, jadi perangai pun mesti kena dengan cara permikiran kau. Dont act so childish dude. Benda simple, you bringing up things jadi besar.

WHY IS IT SO HARD FOR ME TO FIND A GUY WHO ARE REALLY CAN UNDERSTAND ME VERY VERY WELL. I bold this ayat sebab perhaps i will i never found one :)